Ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη έκανε δηλώσεις στον ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡ ΦΜ
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για τη νίκη επί της Ομόνοιας και τα αγωνιστικά: «Το παιχνίδι με την Ομόνοια ανήκει στο παρελθόν. Σε έναν τέτοιο μαραθώνιο δεν μπορείς να μένεις σε παιχνίδια και αποτελέσματα. Κρατάμε τη νίκη και τη ψυχολογία. Έχει δοθεί ρεπό σε παίκτες που επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις. Θα περιμένουμε και την ερχόμενη εβδομάδα την επιστροφή των διεθνών για να δούμε την κατάστασή του και ανάλογα να καταστρώσει τα πλάνα του και ο προπονητής. Θεωρώ πως στον αγώνα με τον Εθνικό θα είμαστε πλήρης».
Για την έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή: «Πάμε αρκετά καλά, είμαστε στη δεύτερη θέση. Χάσαμε τέσσερις βαθμούς. Θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα όμως δεν μπορούμε να μην είμαστε ικανοποιημένοι, κυρίως με την απόδοση της ομάδας που ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ο προπονητής εντόπισε πράγματα και πάνω σε αυτά δουλεύει. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι γιατί το δείγμα είναι μικρό. Δώσαμε μόνο έξι παιχνίδια».
Για το γεγονός πως τρεις ομάδες που διεκδικούν επίσης τον τίτλο, έχουν βαρυφορτωμένο πρόγραμμα λόγω Ευρώπης, απάντησε: «Σαφώς και το πιο σημαντικό είναι τι κάνεις εσύ. Αυτές είναι τρεις ομάδες, οι υπόλοιπες δεν παίζουν Ευρώπη. Αν θα επηρεάσει αυτές τις ομάδες, είναι θεωρητικό αυτό. Και εμείς πέρσι μέχρι την 18-19η αγωνιστική ήμασταν πρώτοι ή δεύτεροι. Μετά επηρεαστήκαμε, όμως για κάθε ομάδα είναι διαφορετικό. Πλέον οι ομάδες είναι πιο έμπειρες, χτίζουν πιο μεγάλα ρόστερ… Αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτό που είπα, να είμαστε εμείς καλά».
Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Είναι μια ομάδα που απολαμβάνεις να τη βλέπεις. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, επιθετικό. Σίγουρο είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα στην έδρα τους. Δεν διαχωρίζουμε αυτό το παιχνίδι από τα θεωρητικά ντέρμπι. Έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Δεν υπάρχει παιχνίδι που αν δεν είσαι καλός, θα το κερδίσεις»
Δείτε από την Cablenet, τα στιγμιότυπα του επαναληπτικού αγώνα που διεξήχθη στην TSC Arena στη Σερβία ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Πάφος FC, για τον Β' προκριματικό του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/07 @ 21:18
Με βραδινή προπόνηση στην «Pancho Arena», ολοκληρώθηκε απόψε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό (31/07, 21:00) επαναληπτικό με αντίπαλο την Ακαδημία Πούσκας, για τον Β' προκριματικό του Conference League.
30/07 @ 14:44
Η αποστολή του Άρη έφτασε Ουγγαρία
30/07 @ 11:30
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Supersport 104.
30/07 @ 10:00
Πλήγμα με Γκομίς προέκυψε στον Άρη για το παιχνίδι στην Ουγγαρία με την Ακαδημία Πούσκας.
30/07 @ 19:24
Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί στις 19:15 στην Ουγγαρία ο προπονητής του Άρη, Αρτσιόμ Ράτζκοφ, ενόψει του αυριανού (31/07, 21:00) επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο την Ακαδημία Πούσκας, για τον Β' προκριματικό του Conference League.
29/07 @ 13:27
Η ενημέρωση για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Κύπριο επιθετικό Μιχάλη Θεοδοσίου.
BEST OF THEMASPORTS